Detachering

Onze medewerkers zijn in staat om met hun kennis en ervaring technische sleutelposities binnen uw organisatie in te vullen en knelpunten daarmee weg te nemen.

Op de juiste plek

HeBo Solutions zoekt graag de ideale match tussen onze medewerkers en onze klant. Voor beide partijen wordt er naar de ideale combinatie gezocht. Hierdoor zit de juiste man op de juiste plek.

Pragmatisch werken

Wij hebben een pragmatische aanpak. Dit wil niet zeggen dat processen niks voor ons zijn.

Aandacht en kracht

Alle medewerkers werken vanuit hun eigen kracht. Door ze net die extra aandacht te geven kunnen we gezamenlijk groeien en bloeien.

Relatie en kennis

Wij bouwen graag met u aan een lange termijn relatie. Onze technische kennis en ervaring zetten we in om u verder te helpen

Veelgestelde vragen

Over detachering

Door het uitvoeren van interne projectwerkzaamheden, het volgen van trainingen en de wisselende aanstellingen zijn onze medewerkers in staat zich verder te ontwikkelen als flexibele professional binnen de energiesector. Het kunnen combineren van verschillende inzichten en ervaringen maakt dat onze medewerkers met verassende en pragmatische oplossingen voor uw uitdagingen kunnen komen.

Op dit moment kennen wij de volgende disciplines:

  • Protection, Automation & Control (PAC)
  • Maintenance
  • Cyber Security
  • Secundaire programmeur
  • Beveiliging expert
  • Projectmanager

Zoekt u een andere discipline?

We gaan graag de uitdaging met u aan een geschikte kandidaat te selecteren.

Binnen de energiesector is het vinden van het juiste personeel een uitdaging, voor u als klant maar ook voor ons als HeBo Solutions. Indien wij een kandidaat tegen komen die wel de juiste eigenschappen bezit maar nog niet de gewenste ervaring of scholing heeft, gaan wij juist de uitdaging aan. Door medewerkers met een ervaren medewerker mee te laten gaan en te ondersteunen weten we medewerkers snel op een juiste niveau te krijgen.

Binnen onze organisatie besteden we veel aandacht aan onze medewerkers. Dit doen we door kennisdagen waardoor medewerkers veel ervaring uitwisselen en men ruggenspraak kan houden. Daarnaast besteden we ook persoonlijk aandacht zodat we goed weten wat onze medewerkers nodig hebben en willen.

We gaan graag op basis van een relatie het detacheren van medewerkers aan. Wat ons betreft zijn we geen eendagsvlieg die snel weer verdwijnt, waardoor ook de kennis weer vertrekt.

Enkele klanten waar wij voor werken

Werken bij

Wil jij werken in de energie,
olie of gas markt?

Net die extra aandacht krijgen om alles uit jezelf te kunnen halen?
Wil jij ook bij mooie klanten aan de slag? Kom werken bij HeBo Solutions!