Service & support

Naast het detacheren van professionals en het realiseren van PAC projecten kan HeBo Solutions ondersteuning bieden bij het onderhouden en oplossen van storingen aan bestaande PAC systemen.

Uitdagingen met verouderde systemen

Bestaande verouderde systemen vormen binnen onze markt een grote uitdaging. De continue technische vooruitgang leidt tot een versnelde vervreemding van bestaande systemen waardoor onderhoud en/of modificaties een uitdaging worden. Het oplossen van storingen vormt daarbij een probleem. HeBo Solutions biedt graag een uitgestoken hand bij deze problematiek.

De beste resultaten

We garanderen de beste resultaten op het gebied van inbedrijfstelling en Document-Data-Management

Wij zijn verantwoordelijk

Wij zijn graag verantwoordelijk voor het gehele levenscyclus van inbedrijfstellingsdiensten

Geautomatiseerd

Onze softwaretool is geautomatiseerde onderhoudssoftware die u helpt bij het beheer en onderhoud van uw volledige levenscyclus en onderhoudsfuncties.

Veelgestelde vragen

Over service & support

Een deel van onze medewerkers is werkzaam geweest bij verschillende Original Equipment Manufacturer. Daarmee is de kans aanwezig dat onze medewerker meer kennis van het specifieke systeem heeft dan jaren later bij de oorspronkelijke leverancier nog aanwezig is. Ook kunnen wij als compacte organisatie snel schakelen bij een urgent probleem. Bij aanvragen betreffende verouderde systemen wordt altijd de professional betrokken met de juiste ervaring met het systeem zodat we direct kunnen toetsen of we aan het gevraagde kunnen voldoen.

HeBo Solutions gaat graag in gesprek om te bepalen of en hoe we een storingsdienst kunnen invullen voor uw verouderde systeem.

Indien gewenst kan HeBo Solutions advies uitbrengen rondom het wel of niet vervangen van een bestaand systeem en de aanwezige risico’s afhankelijk van de gekozen optie. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

HeBo Solutions voert bij het aangaan van een storing contract eerst een nulmeting uit. Hierbij wordt de locatie fysiek bezocht, de software back-up vergeleken met de actuele informatie in het systeem en reeds aanwezige problemen gedocumenteerd. Hierna zullen vervolgstappen worden geformuleerd om de aanwezige problemen op te lossen. Uiteraard is een nulmeting ook uit te voeren als losse opdracht zonder storing contract.

Enkele klanten waar wij voor werken

Werken bij

Wil jij werken in de energie,
olie of gas markt?

Net die extra aandacht krijgen om alles uit jezelf te kunnen halen?
Wil jij ook bij mooie klanten aan de slag? Kom werken bij HeBo Solutions!