Werken bij

Wil jij werken in de energie, olie en gas markt? Wil jij net die extra aandacht krijgen om alles uit jezelf te kunnen halen? Kom werken bij HeBo Solutions!
Hieronder stellen je nieuwe collega’s zich vast aan je voor.

Samen sterk

Maak kennis met ons team

Alcindo Neves

Systeem engineer

Alcindo Neves

HeBo Solutions biedt mij de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken. Dit zorgt ervoor dat het uitdagend blijft

Walter de Bruijn

Secundair hoogspanning engineer

Walter de Bruijn

Bij HeBo Solutions word ik ingezet in de complete testfase en bij de inbedrijfname van nieuwbouw en renovatie projecten.

Bart Booij

PAC-systemen

Bart Booij

Bij HeBo Solutions ben ik komen werken om mijn blik te verruimen en mij verder te ontwikkelen. De persoonlijke aandacht voor mijn wensen en ambities helpen hierin.

Pim van der Kleijn

Beveiligingsexpert

Pim van der Kleijn

Momenteel werk ik bij de netbeheerder en daar zorg ik vanuit de opdrachtgever voor het bepalen en op tijd aanleveren van de beveiligingsinstellingen aan projectteams.

Kees van der Plas

Stationsautomatisering

Kees van der Plas

Ik ben werkzaam in de stations automatisering omdat er in deze techniek veel variatie en vrijheid zit met veel verschillende fases en verschillende apparatuur en daarbij behorende software.

Frank van Rooijen

Systeem Engineer

Frank van Rooijen

Door de jaren heen heb ik met diverse platforms van verschillende leveranciers gewerkt waaronder SAT, Siemens, GE, COOPER/EATON & Schweitzer Engineering Labratories.

Jaap Hemmes

Relatiemanager

Jaap Hemmes

Mens en techniek: een prachtige combinatie en de kern van mijn ondernemerschap. HeBo Solutions levert een bijdrage aan de energietransitie. Dat is wat mij boeit. Met de nieuwste ontwikkelingen binnen de energietechniek bezig zijn.

Rob Vliegendhart

Manager Personeel

Rob Vliegendhart

Met het opzetten en begeleiden van werving- en selectietrajecten heb ik meer dan twintig jaar ervaring binnen verschillende branches, met een voorkeur voor techniek. Mijn sleutelwoorden zijn eerlijkheid en direct contact.

Tom Riemens

Inbedrijfsteller

Tom Riemens

Bij HeBo Solutions krijg ik de kans krijg om mezelf te ontwikkelen in een voor mij volledig nieuwe richting. Hierbij krijg ik hulp van collega’s die stuk voor stuk kennis hebben.

Bernie Vossen

Projectmanager

Bernie Vossen

Mijn roots liggen in de hoogspanningswereld. De dynamische wereld van de energietransitie past goed bij mij en ik vind de technische kant erg interessant.

Ashwin van den Berg
Ashwin van den Berg

Ik help een netbeheerder bij het implementeren van de ISO27001. Ook kan ik een technische bijdrage leveren bij andere klanten, zodanig dat ik een mooie balans in beleid en techniek kan houden.

Jeroen Verstappen

Projectmanager

Jeroen Verstappen

HeBo Solutions biedt mij de uitdagingen om samen het verschil te maken en mijn bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Dennis Prins

Beveiligingsexpert

Dennis Prins

Ik ben werkzaam in engineering en commissioning van PAC-systemen. Bij HeBo Solutions werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Dit maakt het uitdagend.

Jij?
Jij?

Kom jij bij ons werken? Stuur dan je CV en begeleidende brief naar info@hebosolutions.nl

Enkele klanten waar wij voor werken

Werken bij

Wil jij werken in de energie,
olie of gas markt?

Net die extra aandacht krijgen om alles uit jezelf te kunnen halen?
Wil jij ook bij mooie klanten aan de slag? Kom werken bij HeBo Solutions!