Werken bij

 

Wil jij werken in de energie, olie en gas markt? Wil jij net die extra aandacht krijgen om alles uit jezelf te kunnen halen? Kom werken bij HeBo Solutions! 

Hieronder stellen je nieuwe collega’s zich vast aan je voor. 

Ons team

Mijn tekst volgt zo snel mogelijk

Alcindo-001

Ik ben een systeem engineer met meer dan 25 jaar ervaring in de procesautomatisering en systeemintegratie, en sta bij mijn collega’s bekend als een gedreven vakman en een echte teamspeler.

Mijn expertise is stationsautomatisering en heb ruime kennis van platforms van de bekende leveranciers zoals ABB/Siemens/Sprecher/Emerson/Eberle en communicatie protocollen zoals IEC61850, 60870-5-101/104/103 en OPC

In het verleden heb ik ook applicaties geschreven voor Powerplants (PQ control, Generator control, Motor control en Loadshedding). Dit werk heb ik voornamelijk in het buitenland gedaan. (Petrobras Brazilië, Petronas Maleisië, Reliance India en Statoil Noorwegen). Daar ben ik echt trots op.

Werken bij HeBo Solutions bied mij de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken. Dit zorgt er voor mij voor dat het werk uitdagend blijft.

In mijn vrije tijd dans ik graag op Kizomba/Semba muziek. De dans vindt zijn oorsprong in Angola. Daarnaast houd ik me ook bezig met fotografie en video editing.

HeBo_Solutions_22_Walter2

Ik ben een enthousiast secundair hoogspanning engineer.

Via HeBo Solutions word ik ingezet in de complete testfase en bij de inbedrijfname van nieuwbouw of renovatie projecten. Men kan door mijn open werkwijze verwachten dat communicatie met de uitvoering en projectleiders naar tevredenheid zal verlopen.

Ik heb jaren ervaring bij netbeheerders met het instellen en testen van beveiligingen.

bart2

Na mijn studie geografie heb ik de ommezwaai mogen maken naar PAC. Naast mijn technische vaardigheden op het gebied van PAC-systemen breng ik een ruime blik mee vanwege deze achtergrond.

Vanaf dag 1 heb ik mij hierin vastgebeten en weet ik mijn analytisch vermogen en systeemdenken toe te passen in mijn dagelijks werk. Mijn collega’s vinden het fijn om met mij samen te werken en waarderen mijn scherpte en praktische inzichten.

Ik ben bij HeBo Solutions komen werken om mijn blik te verruimen en mij verder te ontwikkelen. De persoonlijke aandacht  voor mijn wensen en ambities helpen mij hierin de juiste stappen te maken.

PIM

Ik ben een gepassioneerd beveiligingsman, met een oprechte interesse in mijn vakgebied. Ik  werkt methodisch en ben mij bewust van mijn verantwoordelijkheid en streeft daarbij naar een hoge kwaliteit.

Momenteel ben ik werkzaam bij netbeheerder TenneT als ‘Engineer beveiliging’, en zorgt daar vanuit de opdrachtgever voor het bepalen en op tijd aanleveren van de beveiligingsinstellingen aan projectteams.

In het verleden heb ik aan de opdrachtnemerskant de nodige secundaire testwerkzaamheden in het veld uitgevoerd, zowel voor commerciële klanten als netbeheerders.

Naast beveiligingen zijn ook aangrenzende disciplines als secundaire engineering, telecom en automatisering (op basis van IEC61850) zaken waar ik me voor interesseer.

Kees

Ik ben een enthousiaste rustige systeem engineer met ruime ervaring in de proces automatisering. Mijn specialiteit ligt op het gebied van Stations Automatisering waarin ik sinds 1987 werkzaam ben. Met mijn doelgerichte en verantwoordelijke instelling en internationale ervaring ben ik voor elk project inzetbaar. Voor mij staat veiligheid voorop. Goede commutatieve eigenschappen maakt mij ook een goede teamspeler. Ik heb ervaring met het met ABB RTU’s en ABB/Siemens relais gekoppeld met IEC61850 protocol.

Ik ben werkzaam in de Stations Automatisering omdat er in deze techniek veel variatie en vrijheid zit met al de verschillende fases (Engineering tot in bedrijfstelling) en verschillende apparatuur (RTU’s en IED’s) en daarbij behorende Software.

Het geeft mij een goed gevoel als een project weer afgerond is en dat ik weer aan een nieuwe uitdaging kan beginnen.

De verscheidenheid en hoeveelheid aan projecten van Automation projecten zoals waterzuivering voor drinkwater als voor rioolwater, stormvloedkering, Papierindustrie, Zeepindustrie, Staal industrie, Olie industrie (offshore en onshore) Power Management Projecten (Internationaal) en voor de Stations Automatisering Projecten op verschillende spanning niveau (380/220/150/50/10kV) kijk ik met trots naar terug.

In mijn vrije tijd breng ik een groot gedeelte door met mijn vrouw en opgroeiende zoon (Stedentrips). Daarnaast wil ik graag op de race of mountainbike een rondje rond de Veluwe rijden. Als ik dan nog tijd over heb doe ik werk in en rond het huis om dat in een nette toestand te houden.

De tijd die ik nu nog aan het werk ben wil ik meegroeien in de nieuwe technieken in de Stations Automatisering, er zijn zoveel nieuwe uitbreidingen en slimme aanpassingen nodig om het Energie netwerk betrouwbaar te houden.

Systeem engineer met 20 jaar ervaring in de procesautomatisering en systeemintegratie in zowel Nederland als Canada.

Mijn specialisatie is stationsautomatisering. Door de jaren heen heb ik met diverse platforms van de verschillende leveranciers gewerkt waaronder SAT, Siemens, GE, COOPER/EATON & Schweitzer Engineering Labratories. Door middel van het werken met deze apparatuur heb ik veel kennis opgedaan van de volgende communicatie protocollen IEC 61850, IEC 60870-5-101/104/103, DNP3.0, MODBUS & SEL fast messaging protocol.

 

 Via HeBo Solutions word ik op dit moment ingezet bij Enexis voor het programmeren, testen en inbedrijf stellen van de SA systemen op de hoogspanningsstations. Tevens help ik bij TenneT met het oplossen van storingen en problemen van hun Sicam1703 SA systemen.

 

Mens en Techniek: een prachtige combinatie en de kern van mijn ondernemerschap.

Na mijn hts-opleiding en mijn werkervaring in Telecom, Installatietechniek en Kwaliteitszorg ben ik samen Hebo Solutions gestart. We leveren een bijdrage aan de energietransitie. Dat is wat mij boeit: Met de nieuwste ontwikkelingen binnen de energietechniek bezig zijn en daaraan mijn eigen ervaring als ondernemer toevoegen. Ik ben trots op het Hebo Solutions team dat zich blijft ontwikkelen en daarmee voor onze klanten meerwaarde creëert.

HeBo_Solutions_28_icon

HeBo Solutions is voor mij de kans om met techniek een bijdrage te leveren aan de wereld waarin mijn kinderen mogen opgroeien.  

Met het opzetten en begeleiden van werving- en selectietrajecten heb ik  meer dan twintig jaar ervaring binnen verschillende branches, met een voorkeur voor techniek. Mijn sleutelwoorden zijn eerlijkheid en direct contact.

Het inspireert mij om het gesprek aan te gaan met alle soorten mensen. Wat kun je en wat wil je? De zoektocht naar wat iemand beweegt is spannend, en het levert altijd iets moois op.

De aandacht voor mensen is iets waarmee je als bedrijf kunt onderscheiden en daar sta ik ook voor.

Mijn tekst volgt zo snel mogelijk